Dit zijn wij

Rick Blokhuis

Stevigheid, gemengd met zachtheid. Dat kenmerkt mij. Mijn waarderend oog biedt vertrouwen bij kwetsbaarheid. Ik ben avontuurlijk en experimenteer graag. Ik heb lef en ben initiatiefrijk. Ik leg de verbinding tussen hoofd en hart. Als trainer, coach en acteur ben ik al ruim 20 jaar nieuwsgierig in het contact, geduldig en direct. Met impactvolle werkvormen en inspirerende programma’s beweeg ik mij op de gebieden leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Mijn motto

Ik draag graag een steentje bij om het werkende leven leuker en gemakkelijker te maken.

Jacqui Halmans

In mijn aanpak ontmoet je twee kanten van mij. Aan de ene kant pragmatisch, resultaatgericht, gestructureerd, analytisch en serieus. En aan de andere kant creatief, speels, nieuwsgierig, tegendraads en charmant. En altijd vanuit vol enthousiasme, een warme betrokkenheid en een waarderende benadering. Als trainer, coach, programmamaker en auteur van werkvormenboeken geef ik mijn vak al ruim 25 jaar vorm. Ik train anderen persoonlijk leiderschap, didactische en coachende vaardigheden en communicatie.

Mijn motto

We gaan zo diep als nodig en houden het zo oppervlakkig als mogelijk.

Ons team van enthousiaste en toegewijde professionals

Shanti Koenen

Trainer/acteur/coach

Adrie Pinxten

Acteur/coach

Eliane Konkelaar

Acteur

Ingrid Oei

Acteur/coach

Joris Leijtens

Trainer/acteur/coach